Doneer je sporthek

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 23.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de 0 en 21 jaar. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd.

Met de campagne ‘Supergewone mensen gezocht’ vragen we aandacht voor het tekort aan pleegouders. Iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook jullie sporthek... We hebben twee mooie spandoeken gemaakt die we overal in Nederland, bij iedere sportvereniging, willen ophangen. Op die manier willen we mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden.

Maak het positieve verschil in het leven van een kind...

Sportverengingen leveren een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Dat vinden we fantastisch! Want ook onze pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat sportverenigingen ons willen helpen bij onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er voor alle kinderen een betrokken volwassene langs de lijn van het sportveld staat om hen aan te moedigen.

Registreer je sporthek!

We hopen dat ook jouw sporthek wil meehelpen! Een spandoek bezorgen we je helemaal gratis. Wil je hem na korte of lange tijd weer inruilen? Dan zoeken wij een nieuw plekje voor hem uit. Mail de gegevens (naam, adres) van jouw sportvereniging en dan transformeren wij jouw sporthek in een goeie daad: info@pleegzorg.nl.

Dit zijn de spandoeken:

De spandoeken zijn elk 220 cm bij 75 cm, geprint op zeildoek. Je kan kiezen tussen twee varianten:

Meld nu je sporthek aan!
Mail de naam en het adres van de sportvereniging aan: info@pleegzorg.nl.

 

Meer weten over pleegouderschap?

Bestel gratis en vrijblijvend een informatiepakket.