Doneer je schoolhek

Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Op dit moment zijn er in Nederland ruim 19.000 pleegkinderen. Deze kinderen zijn tussen de nul en achttien jaar. Soms kunnen ze tijdelijk niet thuis wonen, soms is dat voor langere tijd. Het aantal nieuwe pleegouders dat zich aanmeldt, is gedaald. Iedereen kan meehelpen bij het vinden van nieuwe pleegouders, ook jullie schoolhek... We hebben drie mooie spandoeken gemaakt die we overal in Nederland, bij elke school, willen ophangen. Op die manier willen we mensen die nog een plekje vrij hebben, aanspreken om pleegouder te worden.

Maak het positieve verschil in het leven van een kind...

Scholen bouwen elke dag aan de toekomst van hun kinderen. Dat vinden we fantastisch! Want ook onze pleegouders staan dag en nacht klaar om een kind een duwtje in de rug te geven. Daarom hopen we dat scholen ons willen helpen in onze zoektocht naar nieuwe pleegouders. Samen kunnen we ervoor zorgen dat kinderen niet alleen tijdens de schooluren, maar ook voor en na school een warme plek hebben waar ze zich goed voelen.

Registreer je schoolhek!

We hopen dat ook jouw schoolhek wil meehelpen! Een spandoek bezorgen we je helemaal gratis. Wil je hem na korte of lange tijd weer inruilen? Dan zoeken wij een nieuw plekje voor hem uit. Mail de gegevens van jouw school en dan transformeren wij jouw doordeweekse schoolhek in een goeie daad: info@pleegzorg.nl.

Dit zijn de spandoeken

De spandoeken zijn elk 220 cm bij 75 cm, geprint op zeildoek. Je kan kiezen tussen drie varianten:

Basisschool // Onderbouw

 

Basisschool // Bovenbouw

Voortgezet Onderwijs

Vragen?

Heb je nog vragen of wil een van de drie bovenstaande spandoeken bestellen? Mail dan naar:info@pleegzorg.nl.

Wil je deze actie delen via sociale media, dan kun je ook de digitale spandoeken gebruiken.

Meer weten over pleegouderschap?

Bestel gratis en vrijblijvend een informatiepakket.